Vize Departmanı

Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...

0850 241 1 847 (VİS)

Amerika Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukVize SüreciAile BirleşimiUzun Süreli Vize

Amerika vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08502411847

Başlıca Gerekli Evraklar

  1. Bütün göçmen olmayan vize başvuru sahipleri (yaşları ne olursa olsun) DS-160 Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunu doldurmakla yükümlüdürler. DS-160 Formu elektronik ortamda doldurulmalıdır. Başvuru sahipleri vize görüşmesi için geldiklerinde, barkodlu onay sayfasını da yanlarında getirmeleri gerekmektedir. DS-160 formunu doldurmak için tıklayınız: http://ceac.state.gov/genniv. 
  2. Başvuru sahibinin ABD’de kalmak istediği süreyi de kapsayacak şekilde, bazı ülkelerle yapılan özel antlaşmalardan kaynaklanan istisnalar haricinde, en az 6 ay süreli, ABD ziyareti için geçerli bir pasaport.
  3. Daha önce yabancı ülkelere yapılan seyahatleri gösteren ve/veya önceki ABD vizelerinin olduğu eski pasaportlar.
  4. Son 6 ay içerisinde çekilmiş bir adet 5 x 5 cm (ya da 2” x 2”) renkli fotoğraf.
  5. İsteyen başvuru sahipleri seyahat amaçlarını, mesleklerini, ülkeleriyle olan ekonomik ve ailevi bağlarını kanıtlayan öğrenci belgesi, iş yeri yazısı, banka hesap dökümü vb. gibi destekleyici belgeleri de yanlarında getirebilir.
  6. Öğrenci ve yeni mezun durumdaki kişilerin başvurdukları vize türü ne olursa olsun en güncel transkriptlerini (not dökümü) getirmeleri tavsiye edilir.
Ara