Vize Departmanı

Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...

0850 241 1 847 (VİS)

Çek Cumhuriyeti Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukVize SüreciAile BirleşimiUzun Süreli Vize

Çek Cumhuriyeti vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

ÖNEMLİ: VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ, ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08502411847 

Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…

Ev Hanımları İçin Gerekli Evraklar

1.Pasaportun aslı (Talep edilen vize süresi itibari ile 6 ay süresi kalmalıdır.)
2.2 Adet fotoğraf (Arka fon beyaz, karşıdan çekilmelidir.)
3.Sponsor İş veren ise;

Vergi levhası fotokopisi

İmza Sürkileri

Ticaret Odası Kaydı

Faaliyet belgesi (Son 3 aylık güncel)
4.Çalışanlar İse ;

(SSK 3 aylık hizmet dökümü)

Çalışanlar için (3 aylık maaş dökümü)
5.Başvuru sahibi tarafından seyahat detayları belirtilmiş konsolosluğa hitaben dilekçe imzalı
6.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanmaktadır.)
7.Gelir Belgesi (Arsa, tapu, araç, banka hesabı vs.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı (Tarafımızca sağlanmaktadır.)


Ticari İçin Gerekli Evraklar

1.Pasaportun aslı (Talep edilen vize süresi itibari ile 6 ay süresi kalmalıdır.)
2.2 Adet fotoğraf (Arka fon beyaz, karşıdan çekilmelidir.)
3.İş yeri vergi levhası fotokopisi
4.İmza Sürkileri
5.Ticaret Odası Kaydı
6.Faaliyet belgesi (Son 3 aylık güncel)
7.Çalışanlar İçin (SSK 3 aylık hizmet dökümü)
8.Çalışanlar için (3 aylık maaş dökümü)
9.Eğer çalışan ise Çalıştığı firmadan izin ve garanti yazısı
10.Çek cumhuriyetindeki şirket den davetiye faks’ı yeterli olur aynı zamanda konsolosluk vize bölümüne de fakslanması gerekiyor konsolosluk faks no: +90 212 231 94 93 (üzerinde görüşme yapılacağı tarihleri ve sürekli görüşme yapılacak ise davetiye üzerinde belirtilmesi gerekmektedir)
11.Otel ve Uçak rezervasyonu
12.Gelir Belgesi (Arsa, tapu, araç, banka hesabı vs.)
13.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı (Tarafımızca sağlanmaktadır.)


Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar

1.Pasaportun aslı (Talep edilen vize süresi itibari ile 6 ay süresi kalmalıdır.)
2.2 Adet fotoğraf (Arka fon beyaz, karşıdan çekilmelidir.)
3.Sponsor İş veren ise;

Vergi levhası fotokopisi

İmza Sürkileri

Ticaret Odası Kaydı

Faaliyet belgesi (Son 3 aylık güncel)
7.Çalışanlar İse ;

(SSK 3 aylık hizmet dökümü)

Çalışanlar için (3 aylık maaş dökümü)
9.Okuldan izin kağıdı
10.Başvuru sahibi tarafından seyahat detayları belirtilmiş konsolosluğa hitaben dilekçe imzalı
11.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanmaktadır.)
12.Gelir Belgesi (Arsa, tapu, araç, banka hesabı vs.)
13.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı (Tarafımızca sağlanmaktadır.)


Emekliler İçin Gerekli Evraklar

1.Pasaportun aslı (Talep edilen vize süresi itibari ile 6 ay süresi kalmalıdır.)
2.2 Adet fotoğraf (Arka fon beyaz, karşıdan çekilmelidir.)
3.Emeklilik Belgesi
4.Maaş Dökümü (3Aylık)
5.Üzerine Var ise Gayrumenkul (Ev, Arsa, Tapu)
6.Davetiye Aslı
7.Başvuru sahibi tarafından seyahat detayları belirtilmiş konsolosluğa hitaben dilekçe imzalı
8.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanmaktadır.)
9.Gelir Belgesi (Arsa, tapu, araç, banka hesabı vs.)
10.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı (Tarafımızca sağlanmaktadır.)


İş Yeri Sahipleri İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…


Ara