Vize Departmanı

Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...

0850 241 1 847 (VİS)

Çin Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukVize SüreciAile BirleşimiUzun Süreli Vize

Çin vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08502411847

Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…

Ev Hanımları İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…


Ticari İçin Gerekli Evraklar

Firmanızın garanti yazısı (Çin Konsolosluğuna hitaben yazılması gerekmektedir.)
Firmanızın Faaliyet belgesi
Vergi Levhası fotokopisi
c kimlik fotokopisi Ön ve arka yüz
Davetiyenizin Aslı
Karşıdan çekilmiş 2 Adet fotoğraf (vesikalık)
Pasaportunuzun 6 ay geçerlilik süresi olmalı


Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…


Emekliler İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…


İş Yeri Sahipleri İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…


Ara