Vize Departmanı

Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...

0850 241 1 847 (VİS)

Dubai Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukYetkili FirmaAile BirleşimiUzun Süreli Vize

Dubai vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08502411847


Serbest meslek erbabı ve çalışan başvuru sahipleri için gerekli belgeler:

  • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
  • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
    Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
  • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
  • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
  • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
  • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
  • Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
  • Şirketin antetli kağıdına yazılmış ve kaşelenmiş seyahat tarihlerini ve sebebini belirten
    dilekçe

Emekli başvuru sahipleri için gerekli belgeler:

  • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
  • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
    Not : Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.
  • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi
  • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
  • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
  • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
  • Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
  • Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.

  • Çalışmayan başvuru sahipleri için gerekli belgeler:

  • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
  • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
    Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.

  • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
    gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
    gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi

  • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
  • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
  • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
  • Başvuru sahibinin adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
  • Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya
    arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma
    müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.

  • Öğrenci başvuru sahipleri için gerekli belgeler:

  • Doldurulmuş Vize Başvuru Formu
  • Emirates rezervasyon numarası ya da biletin kopyası
    Not: Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.

  • Pasaportun belirgin fotokopisi. (2. ve 3. sayfaları, pasaportun geçerlilik tarihlerini
    gösteren sayfalar, 60. sayfa, beraberinde seyahat eden ve o pasaporta kayıtlı çocukları
    gösteren 5. sayfa) Eğer e-pasaport kullanılıyorsa, resimli tek sayfanın fotokopisi

  • Pasaportta kayıtlı çocukların nüfus kağıtlarının fotokopisi (her iki yüzü)
  • Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi
  • Açık renkli arka plana sahip 1 adet pasaport boyutunda fotoğraf
  • Başvuru sahibinin ya da yakın akrabasının adına kayıtlı Ev ya da Cep telefonu faturası
  • Yalnız seyahat edenler için, otel rezervasyonu ya da B.A.E’de ikamet eden akraba veya
    arkadaş tarafından gönderilmiş davetiye mektubu. Bu kişilerin B.A.E’de ki oturma
    müsaadelerinin kopyası da eklenmelidir.

  • Ara