Vize Departmanı
Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...
0850 562 67 28

Finlandiya Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukVize SüreciAile BirleşimiUzun Süreli Vize

Finlandiya vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08505626728


Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar

1.Çalıştığı şirketin antetli kağıdına Seyahat amacını ve tarihlerini içeren izin belgesi
2.Çalıştığı Şirketin imza sirküleri
3.Çalıştığı Şirketin Vergi levhasının fotokopisi
4.Çalıştığı Şirketin Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
5.Çalıştığı Şirketin Ticari sicil gazetesi fotokopisi
6.Oda sicil kayıt sureti
7.Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
8.Seyahati Ticari Amaçlı İse yukarıdaki iş yeri evraklarını tamamlanmalıdır.
9.SGK’dan İşe giriş bildirgesi ( Yeni işe girilmiş ise eski işe giriş bildirgesi)
10.Güncel son 4 aylık sigorta prim belgesi
11.Hangi bankadan maaş alıyor ise 3 aylık banka dökümü
12.Üzerine varsa gayrimenkul fotokopileri (arsa, tapu, araç)
13.Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
14.Finlandiya’dan gelen davetiyenin aslı ( Davetiyenin 1 tanesi başvuru sahibinde 1 tanesi Finlandiya Konsolosluğunda kalmalıdır.)
15.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
16.Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
17.Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)

Ev Hanımları İçin Gerekli Evraklar

1.Finlandiya Konsolosluğuna seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Üzerine var ise Gayrimenkuller (arsa, tapu, araç)
3.Hangi bankada hesap var ise hesap dökümü
4.Sponsor Çalışıyor ise Gelir belgesi, İş veren ise şirket evrakları ve gelir belgesi
5.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
6.Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
7.Sponsorun Geçerli veya eski vizesi varsa fotokopisi
8.Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
9.Başvuru Formu (Tarafımızca Sağlanabilir)
10.Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )


Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar

1.Finlandiya Konsolosluğuna seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Okuldan Seyahat süresi ve tarihlerini içeren izin belgesi ve öğrenci belgesi
3.Gidecek şahıs 18 Yaşından küçük ise noterden Muafakat name
4.Sponsoru Çalışan ise gelir belgesi
5.Sponsor İş yeri sahibi ise Gelir belgesi ve Şirket evrakları
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
7.Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
8.Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
9.Anne veya Babanın geçerli yada eski Finlandiya vize si varsa fotokopileri
10.Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
11.Başvuru Formu (Tarafımızca Sağlanabilir)


Emekliler İçin Gerekli Evraklar

1.Finlandiya Konsolosluğuna seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Emekli olduğunu gösteren belge
3.Başvuru sahibinin Sağlık karnesi
4.Üzerine var ise Gayrimenkuller (arsa, tapu, araç)
5.Hangi bankadan maaş alıyor ise maaş dökümü
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (arka fon beyaz ve karşıdan çekilmiş olmalı)
7.Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
8.Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
9.Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)


İş Yeri Sahipleri İçin Gerekli Evraklar

1.Şirketin antetli kağıdına Seyahat amacını anlatan garanti yazısı
2.Şirketin Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
3.Şirketin Vergi Levhasının Fotokopisi
4.İmza Sirküleri Fotokopisi
5.Güncel Tarihli şirketin Faaliyet belgesi
6.Şirketin Oda sicil kayıt sureti
7.Çalıştığı bankadan hesap dökümü
8.Üzerine gayrimenkul ( arsa, tapu, araç )
9.Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
10.Ticari davetiye (Davetiyenin 1 tanesi başvuru sahibinde 1 tanesi Finlandiya Konsolosluğunda olmlaıdır.)
11.Otel ve Uçak Rezervasyonu (Tarafımızca Sağlanabilir)
12.Pasaportun aslı (Vize talep tarihinden itibaren 6 ay içermelidir.Var ise eski pasaportlar )
13.Seyahat süresini kapsayan 30,000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızca Sağlanabilir)
14.Bağ-kur Hizmet Dökümü


Ara