Vize Departmanı

Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...

0850 241 1 847 (VİS)

Hırvatistan Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukVize SüreciAile BirleşimiUzun Süreli Vize

Hırvatistan vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08502411847

Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar

TURİSTİK

1.Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
2.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
3.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
4.Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi
5.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
6.Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)

TİCARİ

1.Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
2.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
3.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
4.Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
5.Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
6. Kimlik fotokopisi
7.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
8.Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)


Ev Hanımları İçin Gerekli Evraklar

1.Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
2.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
3.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
4.Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
5.Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
6. Kimlik fotokopisi
7.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
8.Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)


Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar

1.Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
2.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
3.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
4.Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
5.Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
6. Kimlik fotokopisi
7.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
8.Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)
9.Okuldan izin kağıdı


Emekliler İçin Gerekli Evraklar

1.Pasaportun aslı (Vize talep edilen süresinden 6 ay süresi kapsamaktadır.10 yılı aşmamalıdır.)
2.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (Arka fon beyaz karşıdan çekilmiş olmalıdır)
3.Otel ve Uçak rezervasyonu (Tarafımızca sağlanabilir)
4.Pasaportun Ön yüzünün Fotokopisi
5.Hırvatistan ülkesinden gelen davetiyenin aslı
6. Kimlik fotokopisi
7.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro Teminatlı olması zorunludur.
8.Şirketin antetli kağıdına garanti yazısı (Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben olmalıdır.Seyahat amacını ve tarihlerini içermelidir.)


İş Yeri Sahipleri İçin Gerekli Evraklar

Bilgilendirme bekleniyor…


Ara