Vize Departmanı

Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...

0850 241 1 847 (VİS)

İngiltere Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukVize SüreciAile BirleşimiUzun Süreli Vize

İngiltere vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08502411847


Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar

1.Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına Konumunuzu, seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.İşe Giriş Bildirgesi (Yeni işe başlandı ise eski işe giriş bildirgesi)
3.Son 4 aylık sigorta hizmet dökümü
4.Son 3 aylık maaş bordosu
5.Banka hesap dökümü
6.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
7.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
8.İkametgah
9.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
10.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
11.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
Seyahatiniz Ticari Amaçlı İse aşağıdaki maddeleri de tamamlamanız gerekmektedir.
12.Şirketin imza sirküleri
13.Vergi levhasının fotokopisi
14.Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
15.Oda sicil kayıt sureti
16.Ticari sicil gazetesi fotokopisi
17.İkametgah belgesi
18.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi İspanya Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)


Ev Hanımları İçin Gerekli Evraklar

1.İspanya Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
3.Banka Hesap Dökümleri
4.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
5.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Sponsorun Eski veya Yeni alınmış Vizesi var ise Fotokopisi
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)


Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar

1.İspanya Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Öğrenci belgesi (Seyahat tarihlerini anlatan dilekçe)
3.Başvuru sahibi Reşit Değil ise Muvafakat name (Anne ve Babası tarafından)
4.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
5.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
6.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
7.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
8.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
9.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
10.Sponsorun geçerli yada eski İspanya Vizesi varsa fotokopileri
11.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)


Emekliler İçin Gerekli Evraklar

1.İspanya Konsolosluğuna ; seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Emekli olduğunu gösteren belge
3.Başvuru sahibinin Sağlık Karnesi
4.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
5.Hangi banka ile çalışıyor ise Hesap Dökümü
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)


İş Yeri Sahipleri İçin Gerekli Evraklar

1.Şirketinizin antetli kağıdına garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
3.Vergi Levhasının Fotokopisi
4.İmza Sirküleri Fotokopisi
5.Güncel tarihli Faaliyet belgesi
6.Oda sicil kayıt sureti
7.İkametgah belgesi
8.şirketin girdilerini ve çıktılarını gösteren banka hesap dökümü
9.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi İspanya Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
12.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
13.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
14.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
15.Bağ-kur dökümü


Ara