Vize Departmanı

Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...

0850 241 1 847 (VİS)

İsviçre Gerekli Evraklar

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukVize SüreciAile BirleşimiUzun Süreli Vize

İsviçre vizesi gerekli evraklar 2016 yıllı için güncel tutulmuştur. İş verenler, Çalışanlar, Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir.

VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ve RANDEVU İÇİN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 08502411847


Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar

1.Çalıştığınız Şirketten seyahatiniz aralığınca izin belgesi
2.Sponsor İş yeriniz ise ;
3.Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Oda sicil kayıt sureti
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
4.SSK kurumdan, işe giriş bildirgesi ve son 3 aylık hizmet dökümü
5.Maaş dökümü (3 aylık)
6.Üzerine var ise (arsa,ev,araç) fotokopileri
7.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
8.Başvuru Ticari ise Davetiyenin 1 tanesi başvuru sahibinde 1 tanesi İsviçre Konsolosluğunda kalmalıdır.
9.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (arka fon beyaz, karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
10.Pasaportun aslı (Talep edilen vize tarihinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
11.Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 ‘ Teminatlı (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
12.Başvuru Formu Tarafımızda Sağlanmaktadır.)

Ev Hanımları İçin Gerekli Evraklar

1.İsviçre Konsolosluğu seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Sponsor İş veren İse ;
Vergi levha fotokobisi
İmza Sirkuleri
Faaliyet belgesi
Gelir belgeleri
3.Sponsor Çalışan İse ;
Maaş Dökümü (3 Aylık)
SSK hizmet dökümü
Gelir belgeleri
4.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (arka fon beyaz, karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
5.Pasaportun aslı (Talep edilen vize tarihinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
6.Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 ‘ Teminatlı (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
7.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
8.Başvuru Formu (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
9.Sponsorun öncesinde bir Schengen Vizesi var ise fotokopisi
10.Davetiye Aslı


Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar

1.İsviçre Konsolosluğu seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Öğrenci belgesi ve İzin kağıdı
3.Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise Anne ve Baba’dan muvafakatname
4.Sponsor İş veren İse ;
Vergi levha fotokobisi
İmza Sirkuleri
Faaliyet belgesi
Gelir belgeleri
5.Sponsor Çalışan İse ;
Maaş Dökümü (3 Aylık)
SSK hizmet dökümü
Gelir belgeleri
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (arka fon beyaz, karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun aslı (Talep edilen vize tarihinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 ‘ Teminatlı (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
9.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
10.Başvuru Formu (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
11.Sponsorun öncesinde bir Schengen Vizesi var ise fotokopisi
12.Davetiye Aslı


Emekliler İçin Gerekli Evraklar

1.İsviçre Konsolosluğu seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Emeklilik belgesi
3.Üzerine var ise Gayrimenkul Fotokopisi (ev,arsa,araç)
4.Maaş Dökümü (3 aylık)
5.Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf (arka fon beyaz, karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
6.Pasaportun aslı (Talep edilen vize tarihinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
7.Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 ‘ Teminatlı (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
8.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)
9.Başvuru Formu (Tarafımızda Sağlanmaktadır.)


İş Yeri Sahipleri İçin Gerekli Evraklar

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İsviçre konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Oda sicil kayıt sureti
Bağ-kur dökümü
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin İsviçre deki Firmadan Davetiye
( İsviçre den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İsviçre konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Ara