Vize Departmanı
Firmamızın resmi kurumlarla bağlantısı yoktur.
0850 241 1 847 (VİS)

Orta Afrika Konsoloslugu

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

Orta Afrika Cumhuriyeti için yurt dışına seyahat gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından resmi işlem sürecinin işleyişinde Türkiye sınırları içerisinde Orta Afrika Cumhuriyeti için hizmet vermekte olan herhangi bir resmi Büyükelçilik hizmeti bulunmadığı için resmi işlem gerçekleştirerek Orta Afrika Cumhuriyeti’ne seyahat gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından bordo pasaport sahibi kişilerin, yeşil pasaport, gri pasaport ve diplomatik pasaport sahibi kişiler için vize başvuru sürecine tabii olarak işlem gerçekleştirilmesi gerektiği bilinilmelidir. Gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde aktarımının şahsi vize başvurusu yapılarak direkt olarak Orta Afrika Cumhuriyeti için hizmet vermekte olan Fahri Konsolosluk çatısı altına aktarımının sağlanılıyor olması veya işlem sürecinde hizmet vermekte olan seyahat acentaları aracılığı ile gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde uygun prosedürlere uyularak hızla hazırlanması ve teslimin Fahri Konsolosluğa aktarımının sağlanılmasında aracı kurum hizmeti vermektedir.

Orta Afrika Cumhuriyeti için ülkeyi ziyaret edecek olan kişilerin otel rezervasyonu, uçak bileti ve opsiyonel seyahat sağlık sigortasını yaptırması ülke sınırında ve Konsolosluk işlemlerinde herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması adına önem taşımakta olan bir bilgi özelliğindedir. Ülke Konsolosluk hizmetlerinin alınan randevu dahilinde incelenmesi ve vize başvuru onayının verilerek vize alımının sağlanma süreci bir iş haftası ve iki iş haftası içerisinde tamamlanarak eskiksiz bir şekilde vize alımı sağlanılmaktadır. Bu süreç içerisinde işlemler hakkında bilgi akışının sağlanılması ve vize durum gözlemi için telefon ile iletişim sağlayarak bilgi veren vize danışmanlığı aracılığı ile birlikte kolay bir şekilde vize alımına dair gerekli bilgi akışı sağlanılmaktadır.

Orta Afrika Cumhuriyeti için ülke sınır kapısında herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması adına mevcut pasaportun güncel ve pasaport üzerinde deforme olmaması, pasaportun yurt dışından dönüş tarihinden sonrası süreç için en az 6 ay geçerliliğe sahip olması ve pasaportun 1 sayfasının boş bulunuluyor olması resmi işlem sürecinde önem taşımaktadır.

Ara