Vize Departmanı
Vizesiz ve engelsiz bir yaşam dileği ile...
Firmamız bir danışmanlık firmasıdır.
Aracı veya kurumlar ile bağlantısı yoktur.
0850 840 44 47

Malta Vizesi

ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ İÇİN:
ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ:

 

Genel BilgiGerekli EvraklarBaşvuru FormuRandevu

KonsoloslukYetkili FirmaAile BirleşimiUzun Süreli Vize

Malta-bayragi

ÖNEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ. 0850 840 44 47

Malta, Dünya üzerinde Avrupa kıtasında bulunan ve çevresi sular ile çevrili bir ülke olarak nitelendirilmektedir. Ülke daha çok tatil ve dil okulları üzerinden faaliyet göstermekte olan bir duruş sergilemektedir. Malta’ya gidecek olan kişiler tarafından bilinilmesi gerekli olan bir takım işlemler ve vize başvuru süreci dahilinde yapılması Malta Vizesi almak açısından önemli olan bir süreç bulunmaktadır.

Malta’ya gidecek olan kişilerin vize başvuru süreci dahilinde hazırlanılması gerekli olan bir takım belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde aktarımının sağlanıyor olması gerekmektedir. Bu aktarımın sağlanmasında hizmet vermekte olan ve gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin hazırlığında hizmet veren vize danışmanlığı aracılığı ile işlem süreci dahilinde hazırlanması gereken belgelerin ve pasaportun eksiksiz bir şekilde temin edilmesi ve hazırlanmasına ek olarak süreç hakkında detaylı bilgilendirme sağlanılarak herhangi bir sıkıntı ile karşılaşılmaması adına gerekli tedbirler resmi işlem sürecine dahil olunmadan alınmaktadır.

Malta 2Malta Vizesi almak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları resmi başvuru sürecine tabi olmakta ve işlem gerçekleştirerek vize almak zorundadır. Resmi işlemlerin gerçekleştirilmesinde bordo pasaport, hizmet pasaportu, diplomatik pasapot sahibi kişilerin işlem sürecine dahil olarak vize alması gerekmektedir. Vize başvurularında Malta’ya gidecek olan kişilerin resmi işlem süreci dahilinde işlemlerde alınan randevu dahilinde hizmet vermekte olan Yetkili Firma tarafından gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin alımı sağlanılarak resmi işlem sürecine dahil olunulmaktadır.

Malta için gerekli belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde Yetkili Firma çatısı altında resmi vize başvuru sürecinin gerçekleştirilmesi ile birlikte sürecin tamamlanması ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sağlanılmaktadır. Yetkili Firma tarafından gerekli belgelerin ve pasaportun alımının ardından incelenme süreci altında iken alınılması süreç açısından önem taşıyan bir uygulama olan parmak izi uygulamasına tabii olunulması ile birlikte 5 yıl süre ile bütün Schengen ülkelerine herhangi bir vize başvuru sürecine dahil olunmadan işlem gerçekleştirimi sağlanılmakta ve hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirilerek seyahat gerçekleşebilmektedir.

MaltaYetkili Firma tarafından bütün belgelerin ve pasaport işlemlerinin alımının ardından süreç içerisinde gerekli işlemlerin incelenmesi ve Malta Konsolosluğuna aktarımı ile birlikte vize başvuru onayının sağlanması ile birlikte işlem süreci tamamlanmaktadır. Sürecin tamamlanmasında alınan belgelerin ve pasaport işlemlerinin incelenme ve vize başvuru onayının verilmesinin sağlanılmasında işlem süreci bir iş haftası ile üç iş haftası arasında işlem türüne göre değişkenlik göstererek vize alımı sağlanılmaktadır. Vize alımının sağlanılmasına dair edinilecek olan bilgi işlemlerin hazırlık sürecinde destek sağlayan ve Yetkili Firma’e gerçekleştirilen aktarımda pay sahibi olan vize danışmanlığı aracılığı ile telefon yolu ile iletişim kurularak bilgi akışı sağlanılmaktadır. Yurt dışı vize başvuru süreci dahilinde bilinilmesi işlemler açısından büyük bir önem taşımakta olan bir takım bilgiler bulunmaktadır.

Parmak İzi Geçerlilik Zamanı Nedir ?

5 yıl süre ile sınırlıdır bu süre içerisinde Schengen ülkelerine girmek için bir daha herhangi bir parmak izi verme zorunluluğunda kalınmamaktadır.

Yurt dışı vize başvurularında gerekli işlemlerin alımının sağlanılmasında hizmet veren Yetkili Firma ve Malta Konsolosluğu iş günleri ve çalışma saatler dahilinde hizmet vermektedir. Malta için Schengen ülke kuralları dahilinde yabancı vatandaşlar tarafından seyahat sağlık sigortasının yaptırılması istenilmektedir. Başvuru sürecinde pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması ve pasaport üzerinde herhangi bir deforme, yırtılma ve benzeri bir sorun bulunmaması işlem süreci açısından büyük bir önem taşımaktadır.